CUM CUMPAR?

Ne-am straduit sa facem procesul de comanda cat mai usor si mai rapid posibil.

Aveti doua variante:

Varianta 1: - Crearea unui cont de client pe site-ul nostru
Este o metoda de comanda moderna si sigura. Avantaje: comenzi lansate la orice ora, comenzi ulterioare efectuate rapid, posibilitatea gestionarii contului, risc minim de erori. Pentru a crea un cont pe www.pieseautoradacini.ro, trebuie sa aveti obligatoriu o adresa de e-mail valida.

Pasul 1 - Crearea unui cont pe site

Pentru a va creea un cont, procesul este foarte simplu. Apasati butonul Autentificare, apoi selectati optiunea sunt un utilizator nou si la pasul urmator se va deschide o pagina cu un formular de inregistrare.

Odata terminat procesul de inregistrare veti avea contul dumneavoastra de client in care o sa gasiti toate detaliile de care aveti nevoie: informatiile dumneavostra, comenzi precedente, comenzi in curs, facturi si cupoane de reduceri.

Pasul 2 - Alegerea produselor

In momentul in care pasii de inregistrare sunt terminati puteti sa treceti la cumparaturi.
In dreptul fiecarui produs in parte o sa gasiti mai multe poze cu articolul respecti, pretul, detalii despre produs dar si daca acesta este disponibil pe stoc sau nu. Bineinteles aveti optiunea de a "ADAUGA IN COS" acest produs.

Pasul 3 - Finalizare comanda

In momentul in care v-ati decis asupra articolelor pe care doriti sa le achizitionati, trebuiesc parcursi cativa pasi pentru confirmarea adresei de livrare. Pentru a usura procesul de cumparare aveti listata intr-o singura pagina toate detaliite necesare procesarii comenzii. 

In cazul produselor pe stoc livrarea la domiciliul dumneavostra se va face in cel mai scurt timp posibil (in maxim 48 de ore de la data definitivarii comenzii). Pentru alte nelamuriri sau cereri nu ezitati sa ne contactati folosind detaliile de la sectiunea CONTACT a site-ului.

Varianta 2:  Comanda prin telefon

Ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe site pentru comenzi. Unul dintre consultantii nostri va va prelua comanda si datele de contact. Ulterior veti primi un e-mail pe care va trebui sa-l confirmati, iar aceasta confirmare va reprezenta comanda ferma.

Daca ati apelat la aceasta varianta si nu ati primit e-mail in 24h, va rugam sa reveniti telefonic. Prin aceasta varianta nu putem elimina riscul de erori la preluarea comenzii. Din aceasta cauza nu vom onora nicio comanda telefonica fara confirmare prealabila prin e-mail.

Va multumim pentru intelegere si va dorim cumparaturi placute!